Privacybeleid >
Privacybeleid
Deze pagina werd opgemaakt in mei 2018. Wij zijn er ons van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid uw privacy te beschermen. Wij willen u hieronder laten weten welke gegevens wij verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe wij hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Merksemse Rijschool. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en/of bronnen. De Merksemse Rijschool respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.


Gebruik van verzamelde informatie

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen wij u om uw persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om onze diensten uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van Idcreation of die van een derde partij in samenwerking met Idcreation. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij zouden beschikken.


Communicatie

Wanneer u een e-mail of andere berichten naar ons verstuurd, is het mogelijk dat we deze emails of berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die relevant zijn voor de desbetreffende situatie. Dit maakt het voor ons mogelijk u zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw vragen efficiënt te verwerken en beantwoorden. De gegevens worden steeds opgeslagen op beveiligde servers van Idcreation of die van een derde partij in samenwerking met Idcreation. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij zouden beschikken.


Doeleinden

Wij verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan deze die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij wij vooraf uw toestemming hiervoor krijgen.


Derden

Uw gegevens worden niet gedeeld met derden. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.


Toegang tot de persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid om de verkregen persoonlijke informatie in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stuur uw vraag naar info@merksemserijschool.be en wij nemen met u contact. Als bedrijf kan u via onze website inloggen via de bedrijfslogin met uw eigen login en passwoord.
Onze contactgegevens

Merksemse Rijschool nv
Bredabaan 232 – 2170 Merksem
info@merksemserijschool.be
03.645.66.55
Merksemse Rijschool - Erkenningsnummer M.O.W.: 2547 - Tel.: +32 3 645 66 55 - Fax: +32 3 645 49 69 -
Algemene voorwaarden - Privacybeleid - Sitemap - BTW: BE 0870.126.127
Webdesign by IDcreation 2010